Bedsted Andelsboligforening

Bedsted Andelsboligforening er startet op i 1947, af Carl Wensien som kom fra København til Thy for at starte Bedsted Stenhuggeri, der blev bygget 8 huse i tre plan, hvoraf han selv kunne flytte ind i den første i 1948 Vestervigvej 87, som ligger lige over for Bedsted Stenhuggeri.Han startede det op for at folk kunne få noget ordentlig at bo i . Bedsted Andelsboligforening har hjemsted i Thisted Kommune og har i dag 64 boliger i alt.

Bedsted Andelsboligforening

Bedsted Andelsboligforening er startet op i 1947, af Carl Wensien som kom fra København til Thy for at starte Bedsted Stenhuggeri.

8 huse i tre plan blev grundlagt, hvoraf han selv kunne flytte ind i Vestervigvej 87, der var det foreningens første hus i 1948. Huset ligger ligeover for stenhuggeriet. Han startede det op for at folk kunne få noget ordentlig at bo i .

Bedsted Andelsboligforening har hjemsted i Thisted Kommune og foreningen tæller i dag 64 boliger alle beliggende i Bedsted.

Adresse: Balsbyvej 13
7755, Bedsted